Hlavní obsah
Článek

Kvůli narození třetího potomka si dala v herectví tak trochu pauzu. Nyní se herečka Kristýna Boková vrací na televizní obrazovky v jedné z hlavních rolí v novém seriálu TV Prima Hrdina.

„Mám toho maličkého chlapečka a vím, že je poslední, takže jsem si řekla, že si ho musím užít. Tak jsem do ničeho většího jít nechtěla. Tak je to teď takové z nuly na sto,“ řekla Super.cz Kristýna, která má kromě čtyřletého syna a devítileté dcery Anny Sofie s druhým manželem Lukasem ještě devatenáctiletého Šimona, který vzešel z jejího prvního manželství s hercem Pavlem Liškou (52).

„Zvládám to díky svému mužskému, který mi stoprocentně pomáhá. Tatínek je teď doma a já jsem v práci. A děti už máme na starosti jen dvě. Ten nejstarší už je samostatná jednotka a už ani nebydlí doma. Jako každá maminka jsem z toho byla pár měsíců smutná,“ prozradila. Ve stopách svých rodičů se Šimon nevydal. „Jde si svojí vlastní cestou, kterou si musí každý najít sám. Žádné ambice mu tam necpu,“ upřesnila.

Do hraní nezapojovala ani jedno z dětí. „Vím, jak je to náročné, a chtěla bych, aby moje děti měly dětství. Něco jiného je, když to chtějí samy,“ vysvětlila s tím, že sama projekt vzala, protože už cítila potřebu vrátit se zpět do práce a líbil se jí scénář i obsazení Hrdiny. To, že kvůli tomu prožívá náročné období, na ní není vůbec znát. Pořád vypadá jako holčička. „Asi to budou geny, protože poslední tři dny jsem spala asi čtyři hodiny. Tak jsem ráda, že vůbec jsem,“ smála se.

5
fotek

Další články

Načítám