Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, kdy jí úplně cizí mladí kluci bez pardonu tykali, protože si mysleli, že je jejich vrstevnicí. Zpěvačka Magda Malá (57) vypadá i dnes na svůj věk neuvěřitelně mladě, i když říká, že ani ona číslo v občance neošálí. Zdá se ovšem, že se jí to většinou spíš daří.

„Je pravda, že jsem vždy vypadala mladší. V pětadvaceti jsem musela ukazovat občanku, když jsem chtěla alkohol. I když to se mi vlastně stalo i někdy kolem čtyřicítky, když jsem někomu kupovala flašku. Ve skutečnosti mě to potěšilo, čekala jsem tehdy už druhou dceru a mládí bylo už dávno fuč,“ směje se při vzpomínce pro Super.cz Magda Malá, která je sice patrně nejmenší českou zpěvačkou, do hrdla dostala ale hlas možná jeden z největších.

„Pak mě hodně pobavilo, když jsem v sedmatřiceti letech v muzikálu Miss Saigon dostala nabídku hrát sedmnáctiletou nevinnou dívku Kim. Vždycky jsem se ale s rolemi sžila, tak mi to vůbec nepřišlo divné. A co se týče vzhledu, tak všechno je to podle mě otázka genetiky. Dostala jsem to do vínku od svých předků a leccos souvisí i s vnitřním nastavením člověka,“ domnívá se Magda.

„Až na jednu výjimku mě vždy balili jen mladší kluci. A musím říct, že ani dnes se zdaleka necítím na svůj věk. Ano, tělo neošálí nikdo, nakonec zestárneme všichni, ale mám pocit, jako by se při těch desítkách let práce v divadlech zastavil čas. Nevím, jak je to možné, ale vnímám to tak,“ přemítá.

Podle ní jde tomu sama naproti například životním stylem.

„U mě hodně hrálo roli to, že jsem zavčas sekla s kouřením i pitím alkoholu,“ přiznala s tím, že sama zažila hlavně v devadesátkách divoké období. Dnes už má ale dávno jiné priority.

Venku sice ještě chvílemi panují letní teploty, ale zpěvačka už je myšlenkami na konci roku, 2. prosince od devatenácti hodin uspořádá svůj tradiční koncert v Betlémské kapli s názvem Srdeční záležitosti Magdy Malé a jejích hostů.

Chybět nebudou například Michal David, Marcela Holanová, Hana Křížková, Leona Gyöngyösi nebo dětský sbor Prážata.

„Na všechny se moc těším. A co se týče Michala, provází mě celý můj profesní život, v začátcích mi dal příležitost. Zazpíváme spolu jeden z našich prvních duetů Když se loučíš,“ dodala pro Super.cz nestárnoucí Magda Malá.

Související témata:

Další články

Načítám