Hlavní obsah
Článek

Cestu do Česka si vdova po Waldemaru Matuškovi (†76) naplánovala po dvou letech. Do Prahy nedoletěla z americké Floridy sama. Doprovod jí dělal její druhý manžel Jiří Planner a ze zahraničí dorazil také Waldemar Matuška mladší.

Olga Matušková přiletěla oslavit 60 let existence skupiny KTO (Kamarádi táborových ohňů), se kterými řadu let vystupovala. Mají za sebou turné, jehož vyvrcholením má být velký koncert v pražské Lucerně. „Dorazila jsem kvůli turné. KTO má 60 let a z toho 35 let jsme s nimi s Waldou vystupovali, tak jsem ráda, že si vzpomněli a pozvali mě,“ svěřila se Olga Matušková, kterou jsme potkali na křtu knihy Příběhy skryté za písněmi KG.

U té příležitosti na Karla Gotta také zavzpomínala. „Byla jsem s ním poprvé v televizi, když jsem účinkovala v triu Krystalky. V Lucerně jsme mu dělaly křoví. Byly jsme mladé, nádherné křoví a byl to úžasný zážitek,“ svěřila se Matušková, které dělal na akci doprovod její současný muž Jiří Planner. Bývalého provozního ředitele Semaforu, zpěvákova kamaráda a kmotra svého syna si před pár lety v tichosti vzala.

Na akci nechyběl ani Waldemar Matuška mladší, který geny rozhodně nezapře. Svému otci je neuvěřitelně podobný. V posledních letech žil syn Matušky v New Yorku. „Já hned odlétám, na svoje narozeniny budu v luftě, abych na ně mohla být zase s Waldou. Syn letí jinam, ale zase se sejdeme na Floridě,“ dodala Matušková s tím, že za ní syn pravidelně cestuje a navštěvuje ji.

Další články

Načítám