Hlavní obsah
Článek

Vdova po Miloši Formanovi (†86) Martina Formanová (58) přiletěla do Česka z Ameriky, kde s manželem a syny celý život žila. Do Prahy se však v poslední době vrací čím dál častěji.

Tentokrát přiletěla sama, aby se podívala na představení o svém muži. „Viděla jsem ukázky zkoušek, opravdu kratičké. Hrozně se na to těším, jsem napjatá, jako bych žádné zkoušky neviděla,“ svěřila se Super.cz Formanová. „Příště přiletím s klukama a počítám, že se na to půjdeme podívat jako rodina,“ dodala Martina.

V devadesátých letech odletěla do Ameriky, kde se seznámila se svým budoucím manželem. S Milošem Formanem je od sebe dělilo 27 let. Představení však ukazuje jiný příběh života slavného režiséra. „Je to z jiného období a jsem na to hrozně zvědavá a mrzí mě, že tady není Věra Křesadlová, která je důležitou postavou v tomhle představení,“ prozradila Martina, která se dnes živí mimo jiné jako spisovatelka.

Svůj život pravidelně sdílí s fanoušky na sociálních sítích a mnohdy odkrývá i své soukromí. Čas od času nevynechává ani fotky z dovolených jen v plavkách, a to za dva roky oslaví kulaté narozeniny. „Snažím se jít s tou dobou,“ řekla se smíchem Martina. „A tak daleko, jak to jde. Ve finále je to o vnitřním nastavení a pocitu a ten je zrovna teď dobrý,“ dodala s úsměvem Martina, která prozradila, že už není sama a má v životě nového muže.

Další články

Načítám