Hlavní obsah
Článek

Vdova po Miloši Formanovi (†86) zažívá krásné období. Před pár týdny Martina Formanová (58) přiznala, že je opět zamilovaná, a ukázala muže, vedle kterého nyní jen září. Všechno ale zalité sluncem není a spisovatelka odhalila, s čím se trápila po ztrátě manžela.

Martina byla vždy známá svou bohatou kšticí a dlouhými vlasy, které jí ostatní ženy záviděly. Po smrti režiséra Miloše Formana však přišla o vlasy a onemocněla alopecií. „Jsem nesmírně vděčná za milé zprávy na můj poslední příspěvek,“ svěřila se Martina k postu, ve kterém odhalila, že se po 44 letech zamilovala do spolužáka ze základní školy.

„Ale z nějakého důvodu cítím potřebu vám říct, že žádný z našich životů není pohádka. A všichni za šťastné chvíle platíme,“ napsala Formanová a odhalila fotografie, na kterých jí chybí vlasy. „Možná je to hloupý, ale jasný příklad. Moje vlasy byly vždy tou částí mého těla, o kterou jsem se nebála – dokud jsem některé neztratila kvůli stresu, když můj manžel onemocněl. Ano, narostlo to zpátky. Jiné,“ odhalila Formanová svůj problém s vlasy.

Její fanoušci jí za odhalení problému, se kterým se trápí spousta žen i mužů, poděkovali. „Děkuji za upřímnost. Jako někdo s problémy se štítnou žlázou rozumím vypadávání vlasů. Jsem na tebe tak pyšná, že sdílíš svou zranitelnost,“ napsala jí jedna z fanynek. „To samé jsem také zažila, i kvůli stresu, ale v čele. A bylo to tak vidět,“ stálo v jedné ze zpráv, které Formanová dostala.

Další články

Načítám