Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (31) nedávno oslavila své 31. narozeniny, a to jak v Česku, tak i v Itálii, kde s partnerem Přemkem Forejtem (37) cestovali. Ale také navštívili zpěvaččinu rodinu.

„Bylo to krásné a navíc jsem měla narozeniny i na úplněk, což je moje téma. Najednou na Mateře svítí obrovský měsíc a je tam váš milovaný. Bylo to hrozně hezké. Pak jsem to oslavila i s rodinou v Česku a nemohla si přát nic víc. Zažila jsem, co jsem chtěla,“ svěřila se Eva Burešová pro Super.cz.

Během jejich cest se vyrojily spekulace, že se partneři měli zasnoubit. Nic takového ale Eva ani Přemek zatím nepotvrdili. „Mám radost, že si pro mě někdo přeje hezké věci. Přišlo mi vtipné, že někdo viděl prstýnek, který tam předtím nebyl, ale já mám hromady prstýnků. Tento nosím čtyři roky. Není to nic, co by tam nebylo,“ řekla zpěvačka a herečka s úsměvem. Zároveň potvrdila, že se na svůj budoucí den D těší, avšak to není nic, co by definovalo její vztah.

„Přijde mi hezké, že si někdo myslí, že je ta svatba to, co je důležité. Kdysi možná bylo, ale my máme všechno, co ty manželské páry mají, nejsme o nic ochuzení. Máme dům, rodinu, zvířata, hypotéky, milujeme se, respektujeme, ctíme a podporujeme. Jestli začíná pravý vztah ve chvíli, kdy mají lidé stejné příjmení… to si úplně nemyslím, že o tom to je. Ale vdávat se samozřejmě chci, tohle téma jsme řešili několikrát, ale není to tak, že bychom si řekli, pojďme se vzít, jinak to všechno, co jsme zažili, neplatí,“ dodala Eva Burešová na Prima akci.

Další články

Načítám