Hlavní obsah
Článek

Blížící se krajské a senátní volby nenechaly v klidu ani Agátu Hanychovou (39). Svým fanouškům prozradila to, co si jiní raději nechávají pro sebe, protože se bojí veřejného pranýřování.

„Vážně jsem tohle volila? Omlouvám se všem. I jeden hlas se počítá,“ nechala se slyšet, když na instagramu postovala momentku s Andrejem Babišem (70), Alenou SchillerovouKarlem Havlíčkem (50).

Evidentně nepatří mezi ty, kdo svou volbu úzkostlivě tají. Už v případě prezidentské volby se pochlubila tím, že dala hlas právě Babišovi. A její maminka Veronika Žilková (62) jí za to dala co proto. Ona sama tehdy horovala pro Danuši Nerudovou. A s jejími protikandidáty neměla slitování.

„Danuše Nerudová bude ideální prezidentkou a zástupkyní všech občanů. Silných, slabých, mladých, starých, žen i mužů. Má ideální věk, energii a zároveň je empatická a vzdělaná,“ rozplývala se.

„Svoji statečnost, toleranci a schopnost vést republiku dokázala na postu rektorky univerzity. Nemá žádnou politickou minulost, proto je garantem rovné příležitosti pro všechny,“ nešetřila superlativy.

Pro voliče Babiše a Petra Pavla pak neměla vlídného slova, když mluvila o jejich nevyzrálosti. Prý ještě nedospěli k tomu, aby dali hlas „ženě evropského formátu“.

Další články

Načítám