Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Karlových Varech si herečka Jana Švandová (77) nikdy nenechá ujít. Tentokrát se zdrží pouze krátce, neoslaví zde ani své nadcházející 77. narozeniny, protože má jiný program. Nikoli ovšem pracovní.

Janě to na červeném koberci seklo v modelu, na němž spolupracovala s návrhářkou Martinou Pipkovou Loudovou. Šaty měly ovšem háček. Byly tak obtažené, že si v nich prý nemohla ani odskočit. „Radši jsem nic nepila, protože bych nezvládla běhat na toaletu,“ prozradila herečka.

Pro krásu se ovšem musí trpět. „Přes den sice nosím pohodlnější oversize, ale na večerní příležitosti, jako je tahle, mám ráda něco víc sexy,“ usmívala se Jana, která svým vzhledem popírá zákony přírody. „Je pravda, že bych tady ráda vydržela ještě hodně dlouho,“ přitakala.

Pokud jde o práci, Švandová dotočila seriály Sex O’Clock a ZOO a pokračuje v Jedné rodině. Teď si ale bude užívat volno. „Jedeme do Anglie na Wimbledon. Také už mám připravené modely, protože na Wimbledon musíte jedině v bílém,“ prozradila své nejbližší plány.

Další články

Načítám