Hlavní obsah
Článek

Naposledy byla na karlovarském filmovém festivalu ještě se zesnulým manželem, režisérem Jiřím Menzelem (†82). Olga Menzelová (46) si na to přesně vzpomíná. „Bylo to v roce 2015, dokonce vím, co jsem měla na sobě. A ten overal ještě pořád nosím. Od té doby jsem tady nebyla,“ řekla Super.cz.

Do Varů jsem vlastně jezdila jen s Jirkou a vracet se na ta místa je pro mě pořád dost složité, protože mi pořád chybí a stýská se mi bez ohledu na to, jak je to dlouho, co odešel. Zvláště pokud jde o takový svátek filmu, jako je karlovarský festival,“ svěřila se.

Letos chtěla původně dorazit s dcerou Aničkou, ale ta se nakonec rozhodla trávit čas jinak. Doprovodil ji tedy partner, egyptolog Miroslav Bárta. „Anča nebude žádná večírková královna, což by Jirku rozhodně potěšilo. Míra to tedy také moc nemusí. Jakmile je někde víc lidí a nestojí zrovna na pódiu a nepřednáší, tak nabyde značné nervozity,“ vysvětlovala Olga.

Nicméně egyptolog posléze překvapil. S Olgou pózoval jako profesionální model, a dokonce na sebe před objektivy vyplazovali i jazyky. S partnerkou si večerní party a setkání s přáteli užili, i když další den už museli spěchat domů. „Každá maminka ví, že začátek prázdnin je vždycky složitý, a já chci aspoň s těmi menšími dětmi být. Ale věřím, že nadejde čas, kdy budu do Varů jezdit na delší dobu a podívám se i na filmy,“ uzavřela Olga.

Další články

Načítám