Hlavní obsah
Článek

Ani letos není ve večerních hodinách na kolonádě prázdno a leckomu se tak může poštěstit potkat některou z přítomných hvězd. A že jich je letos opět jako hub po dešti. Podívejte se, kdo si atmosféru místa dění filmového festivalu užíval ve čtvrtek večer.

V Karlových Varech si dál užívá Ivan Trojan (60), který tu možná slaví i své nedávné kulaté narozeniny. A má k tomu tu nejlepší společnost. Nejen, že se tu potkal se svým kolegou Martinem Myšičkou, ale doprovod herci dělají i jeho dva synové, Josef (23) a František. Když se sejdou všichni, je určitě o dobrou zábavu postaráno.

Na kolonádě se ukázala i Martha Issová (43) a nutno říct, že to herečce mimořádně slušelo. V červených šatech s decentní kabelkou vynikla její velmi štíhlá postava. Tohle byla skutečně trefa do červeného. Neméně půvabná pak byla i manželka Jiřího Bartošky Andrea, která se zřejmě kvůli vytíženosti manžela po městě procházela sama. Ostatně je tam už jako doma.

Jako párty muž v obležení dam vypadal i Jan Cina (36), který na procházku po Varech zvolil ležérní veselé oblečení. V něm byl ve městě plném filmů a večírků dozajista k nepřehlédnutí. A noční město si vyrazila obhlédnout i skupina Monkey Business v čele s Matějem Ruppertem, nechyběl ani Roman Holý.

Nasát atmosféru Varů přijeli i manželé Heřmánkovi. A radostný pohled byl hlavně na stále krásnou Hanu (61), která si město a společnost nejen svého muže, ale třeba i Jiřího Dvořáka (57) užívala s úsměvem na rtech. Jiří Dvořák pak odešel ve společnosti tajemné dámy, se kterou se letos na festivalu objevil.

A jedním z nejmilejších zahraničních hostů ve Varech se určitě stal i Clive Owen (60), který rozdával úsměvy už od svého příjezdu a u hotelu Pupp mu rozhodně nedělalo problém zastavit se se svými fanoušky a rozdat i pár podpisů.

Další články

Načítám