Hlavní obsah
Článek

Herečka z filmů Spring Breakers, Znovu ve hře nebo Mizerové navždy Vanessa Hudgens se ve středu podělila o dva snímky ze svého rande na téma Halloween. Na schůzku s největší pravděpodobností vyrazila se svým mužem Colem Tuckerem a přípravu rozhodně nepodcenila. Do očí se jí manžel asi příliš dlouho dívat nevydržel, jelikož se vybavila vskutku odvážným body.

Dvojice, které se v červenci narodil první potomek, si tak zřejmě dopřála romantický večer jen ve dvou. Hudgens si na rande vzala i náhrdelník s velkým stříbrným srdcem a zapózovala v restauraci, která oplývala divokou halloweenskou výzdobou. K záběrům pak připsala: „Trochu strašidelné rande.“ Pochlubila se také koktejlem podávaným v tematické nádobě.

Vanessa a Cole se dali dohromady během pandemie koronaviru v roce 2020 a loni začátkem prosince se vzali v mexickém Tulumu. Herečka prozradila magazínu Vogue, že vidět Colea stát u oltáře pro ni byl do té doby nejemotivnější zážitek v životě.

Hudgens, která se proslavila už ve svých osmnácti letech rolí v Muzikálu ze střední, byla dlouhé roky propagátorkou pilates a téměř nebylo dne, kdy by ji fotografové nespatřili cestou do posilovny. Pro novopečenou maminku už jistě není prioritou cvičení, ale její dítě, jehož pohlaví dosud neprozradila. Podle mnohých jejích fanoušků herečka po porodu rozkvetla a dozrála v sebevědomou a smyslnou ženu.

5
fotek

Další články

Načítám