Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34)Agáta Hanychová (39) si na jméno nemohou přijít dlouhodobě, ovšem teď se zdá, že jejich spor nabral ještě větší grády. Vypadá to, že by se dámy mohly potkat u soudu, Agáta se totiž ohání žalobou. Ostrou výměnu názorů měli navíc diváci naservírovanou veřejně na instagramu.

„Tady tuhle paní já budu žalovat, protože poškozuje jméno mé firmy. Na rozdíl ode mě.. já z Číny nenakupuji,“ zaznělo ve storíčku Agáty Hanychové. Ta nejdříve konkrétně nejmenovala, ovšem následně zveřejnila přesnější popis a téměř všem bylo jasné, na koho svým výrokem míří.

„Kdyby to nebylo slyšet v tom předchozím storíčku, samozřejmě mluvím o tý blonďatý, nevím, jak ji nazvat. Zjistila jsem, že většinou všechny tyhle zakomplexovaný holky, co se jim nedaří být slavný nebo úspěšný, se navezou do mě, aby měly článek v novinách. Gratuluji vám holky. Většinou jste blonďatý a máte umělý kozy a žádný mozek,“ dodala Agáta bez servítek. Mezitím už na svém instagramovém story reagovala právě Nela, a tak nebylo třeba dlouhých spekulací, o jaký a čí spor se vlastně jedná.

Tuhle přestřelku tentokrát vyvolala právě Nela, která přesdílela Agátiny intimní snímky, které nafotila společně se svým mužem Miroslavem Dopitou. Nela si rýpla především do Agátiny postavy a porovnávala ji s tou svou. To zjevně nebyl správný krok, Agáta se ihned dočkala zastání.

„Aguš, Aguš. Kdybys držela hubičku, měla by jsi možná i hezký život,“ uzavřela na závěr Nela, která se hájila tím, že „se vším“ začala naopak Agáta. Ta totiž v rámci propagace své značky ujišťovala zákazníky tím, že se nejedná o čínské produkty, které dle ní přeprodává právě Nela či Natálie Kočendová.

3
fotky

Další články

Načítám