Hlavní obsah
Článek

Málokdo na módní show návrháře Osmanyho Laffity (58)tušil, že mezi modelkami Simonou Krainovou (51)Dianou Kobzanovou (42)vládne nevraživost. Až nyní, když Simona sdílela jeden z článků o módní show, je jasno.

Krainová totiž v titulku zcela cíleně zamazala jméno své kolegyně Kobzanové a dala přes něj odkaz na článek. Své jméno a jméno kolegyně Ivy Kubelkové nechala jasně čitelné. Toho si všiml samotný návrhář a klidnou to nenechalo ani Kobzanovou.

Nejdříve Krainové poslala vztyčený prostředníček a pak se ještě rozepsala. „Jo, jde o ho*no, ale právě proto… Mažu něčí příjmení odkudkoliv?! Zřejmě jde o úroveň, chápu… ale je 2024, já jsem jinde s mojí minulostí před 20 lety, my nejsme top… já a moje neviditelná, neprodejná, obyčejná, privátní rodina… já jen v soukromí potichu vychovávám 3 děti a ozvu se jen, když ze mě někdo dělá Múúú,“ napsala Kobzanová na svůj profil.

Diana se ze šoubyznysu před lety stáhla. S partnerem, hokejistou Michalem Frolíkem žije převážně na Floridě a vychovávají tři dcery. Předvádění pro Osmanyho bylo výjimkou. Návrhář slavil dvacet let na scéně a Diana patřila mezi jeho stálice na módních molech.

Další články

Načítám