Hlavní obsah
Článek

Leonardo DiCaprio (49) si ve svém nabitém diáři dokázal ušetřit pár dní volna, které tráví se svou půvabnou italskou přítelkyní Vittorií Ceretti a několika přáteli na luxusní jachtě na Sardinii. A zatímco minulý týden to vypadalo spíš na ‚válecí dovolenou‘, Leo na lehátku očividně načerpal dostatek energie na to, aby o víkendu předvedl i skoky do vody…

Zamilovaný pár ovšem například na rozdíl od Katy Perry s Orlandem Bloomem nebo Matta Damona s jeho rodinou dává přednost soukromí na lodi. Na plážích mezi ostatními turisty tak především Leonarda rozhodně neuvidíte. Večírky a dobré jídlo už má ale DiCaprio v oblibě, a tak při soumraku pravidelně zakotví u pobřeží a společně s partou přátel zavítají do některé z místních restaurací či nočních podniků.

Mezi členy posádky jsou i některá známá jména jako například Leův nejlepší kamarád Tobey Maguire, herec Kevin Connolly, bývalý šéfredaktor britského Vogue Edward Enninful nebo modelka Neelam Gill, o níž se loni spekulovalo jako o Leově přítelkyni. Následně ovšem vyšlo najevo, že se v jeho blízkosti opakovaně objevovala pouze proto, že byla partnerkou jednoho z hercových přátel.

Další články

Načítám