Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Václav Noid Bárta už několikrát ukázal, že dovede se svou ex skvěle vycházet i po rozvodu. Po čase se tak objevil ve společnosti nejen se svou manželkou Eliškou Bártovou, ale nechyběla ani bývalka Gabriela Švamberová.

Všichni se sešli na jedné akci, a dokonce ve stejné roli. Na autorské přehlídce návrhářky Martiny Pipkové Loudové tentokrát nepředváděly modely jen Gabriela s Eliškou, ale přidal se k nim i zpěvák. „Vašek dnes půjde poprvé přehlídku, ani jsem ho nemusela přemlouvat. Jde rád, je to showman a myslím si, že si to užije,“ svěřila se Super.cz Eliška Bártová.

A nutno říct, že si to zpěvák opravdu užil. Během show se stejně jako jeho současná a bývalá manželka objevil ve více modelech. V zákulisí se před přehlídkou všichni tři společně bavili a nevyhnuli se ani společnému focení.

S Gabrielou má Vašek Noid Bárta dceru Terezku, z druhého manželství má pak holčičky Elinku a Aničku. Dobře spolu vychází také právě kvůli dětem. „Máme skvělé vztahy, s Gábinou si rozumíme,“ svěřila se tanečnice Eliška, která nedávno svěřila, že zhubla šest kilogramů, na přehlídka tak směle mohla konkurovat profesionálkám.

Další články

Načítám