Hlavní obsah
Článek

Letos v lednu se herec Václav Matějovský (28)pochlubil radostnou zprávou. S partnerkou Karolínou se těší na prvního potomka. Herec známý ze seriálu Jedna rodina nebo z reality show Survivor si své soukromí poměrně střeží, nyní však udělal výjimku.

Na sociální síti zveřejnil snímek, na kterém se jeho láska chlubí těhotenským bříškem. „Těhotenský focení při západu slunce nebude, ale tohle si tu odložím,“ napsala ke snímku manažerka Karolína Zamrazilová, která ukázala v plavkách svou figuru. Na svůj požehnaný stav tak bude mít hezkou památku.

S půvabnou blondýnkou tvoří herec pár už dva roky. A hned po oznámení blížící se radostné události také odtajnili, že čekají chlapečka. Rodina se jim rozroste už co nevidět. „Tluče bubeníček, tluče na buben a svolává hochy: „Hoši, pojďte ven!“ napsal jeden z fanoušků k černobílé fotografii, kterou se herec pochlubil.

Přestože si své soukromí nechává pro sebe, takovou událost, jakou je narození prvního dítěte, se rozhodl se svými fanoušky sdílet. „Já o soukromí moc nemluvím a teď při jednom rozhovoru se mě na to ptali a já jsem řekl, že tohle nemůžu potvrdit ani vyvrátit, a pak to četla moje přítelkyně a řekla mi: Vole, jestli mě zase zapřeš, tak končíme,“ svěřil se před časem herec.

Další články

Načítám