Hlavní obsah
Článek

Prezidentský pár tráví chvíle volna na své chatě v Čechách, Eva Pavlová ale předvedla, že ani v takto horkém počasí rozhodně nezahálí. Ba právě naopak, sama posekala od pohledu velký pozemek a výsledek sdílela s nadšenými fanoušky.

„S Evou trávíme dovolenou v Česku na naší chatě; a chtěli bychom všem dětem i dospělým popřát hezké prázdninové chvíle a zasloužený odpočinek,“ napsal Petr Pavel na instagram už 10. 8. A jak je vidět, dovolená na chatě stále pokračuje. Kdo by ale čekal, že Eva Pavlová bude trávit tyto dny u vody nebo případně na lehátku pod nejbližším stromem, ten by se šeredně pletl. První dáma se počasí nezalekla a pustila se do zvelebování zahrady, která podle fotografie není malá.

Na snímku, který sdílela na instagramu, se zachytila se sekačkou a v pozadí je právě posekaná zahrada. „Dosekáno, přesto jsem nechala slepýšům, motýlům a jiné drobné havěti kousek pěkné louky. Je to radost vidět za sebou nějakou práci a neřešit u toho, jaké doplňky se hodí k těmto šortkám a sekačce. Přeji pěkný zbytek léta!“ napsala Eva Pavlová, která si možná i tak trochu rýpla do nutnosti být během plnění svých pracovních povinností neustále dokonale upravená.

Lidé ale její tričko a utěrku na hlavě ocenili. „Dobrý den, to je tak super, že jste zůstali tak normální. Moc Vás i pana prezidenta pozdravuji a přeji vše nej,“ napsala Petra.

„Krásné, že zůstáváte stále normálními lidmi se svými starostmi, koníčky a srdcem,“ přidala se pro změnu jiná Petra.

„Tu utěrku na okolí hlavy teď taky aplikuji, super pomůcka proti pocení,“ zajásala Dagmar.

„Normální lidi se správným přístupem ke všemu a srdíčko na pravém místě. Hrdost, pan prezident a první dáma jsou takový a nesmírně si jich vážím!“ rozplývá se Ebinka.

Snímek z dovolené, kdy Eva Pavlová nemusí být v kostýmku a je zcela přirozená, tak lidem udělal opravdu velikou radost. A možná první dámu inspiruje k tomu, aby sdílela ještě další fotografie z chaty prezidentského páru. Takový pohled do soukromí totiž lidé samozřejmě vždy velmi ocení.

Další články

Načítám