Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sebastian letos předčasně skončil v reality show Survivor. Ozval se mu totiž jeho otec, který jeho i matku opustil v porodnici. Otec bojoval s rakovinou a chtěl Sebastiana potkat, než bude pozdě.

„Asi bych si do konce života vyčítal, kdybych se se svým tátou nemohl rozloučit. A tak jsem si říkal, že až tahle chvíle přijde, tak se budu rozhodovat srdcem, a doufám, že mě nikdo nebudete mít za zbabělce. Cítím, že bych měl být někde jinde, udělat správnou věc a jít se s ním rozloučit, dokud je čas,“ nechal se tehdy slyšet Sebastian.

Zpěvákův tatínek bohužel nedávno rakovině podlehl. Sebastian byl rád, že ho nakonec poznal. „Poslední měsíc jsem trávil každý den na onkologii, kde jsem doprovázel otce v jeho posledních chvílích. Přišlo to v moment, kdy jsem musel pracovně odjet na festival v zahraničí. Našel jsem první možný spoj zpět, abych mohl přijet uctít jeho památku. Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc, než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život,“ napsal na sociální síti Sebastian. Tomu tatínek zanechal dopis.

„Nechal mi tu dopis, který, když jsem dočetl, zjistil jsem, kolik věcí je těžké říct do očí, kolik křivd v sobě nosíme a co jsem pro něj skutečně znamenal. Mnozí z vás jste si ke mně našli cestu právě skrze tento příběh, a tak si myslím, že si zasloužíte znát ho až do úplného konce. Některý věci se už prostě vrátit nedaj, spousty chyb nedokážem už nikdy napravit, byla by ale obrovská škoda se nepokusit alespoň o ty, u kterých tu šanci máme,“ dodal Sebastian.

Související témata:

Další články

Načítám