Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka a režisérka Karin Krajčo Babinská se objevila ve společnosti v červeném kostýmku, ve kterém ukázala, že se stále pyšní postavičkou jako proutek.

Nabízela se tak otázka, jak ona sama se udržuje fit? „Já to mám asi geneticky dané, což je nespravedlnost, jak říká Richard, který si linii musí hlídat víc než já,“ smála se Karin během našeho rozhovoru.

My jsme se s ní setkali na křtu její nové knihy s názvem Čarodějky. Celkem napsala již pět knih a tato nová je v pořadí čtvrtým románem. Kmotrem knihy se stal její manžel Richard Krajčo (47) a také zpěvačka Olga Lounová (43).

Ve společnosti na Karin nebylo vůbec vidět, že pár dní na to se potýkala s velmi nepříjemnou virózou, která ji zkomplikovala pracovní plány. „Měla jsem pár dní nepohody, střevních potíží. Už jsem naštěstí v pořádku, akorát se mi zdrželo podepisování knihy. Měla jsem podepsat v předobjednávce knihy, bylo jich 4000 kusů, já jsem si na to vyhradila ten čas, ale přišla takováto velmi nemilá viróza se vším všudy,“ svěřila se upřímně Karin Super.cz.

4
fotky

Další články

Načítám