Hlavní obsah
Článek

Už pár týdnů pravidelně dře na tanečním parketu. Lucie Vondráčková (44) se do příprav na StarDance naplno položila a hodiny ve zkušebně jsou znát i na její postavě. Může se chlubit vosím pasem a štíhlounkou postavou. Začíná se ale projevovat také únava.

„Usínám pravidelně v maskérských křeslech, už jsem se třikrát přistihla, že jsem tam spala,“ svěřila se Super.cz Lucie, která stále točí seriál Ulice a nástupy na plac má mnohdy o půl šesté ráno. „Někdy mám takové brutální nástupy, pak jdu na trénink a k tomu vypravit kluky do školy, je to náročnější období, ale dá se to,“ dodala představitelka nenáviděné Soni Červené, která divákům nekonečného seriálu často pije krev.

I přes to všechno má herečka stále energii na svou milovanou chůzi. Auto totiž nepoužívá a snaží se všude dopravit po svých. „Česká televize je nedaleko od našeho bydliště. Je to asi hodinu a půl pěšky. Ono to člověka probudí, po cestě si rozvrhne ten den, týden a celý život a je to dobrý,“ dodala s úsměvem herečka, které to v růžových šatech na tiskové konferenci StarDance slušelo.

V modelu vypadala jako holčička. „Ale nesmíte se na mě dívat moc zblízka,“ smála se. Na taneční kostýmy už se nyní stejně jako ostatní velmi těší. Odvážné modely u ní prý diváci ale čekat nemají. „Roman (kostýmní výtvarník Roman Šolc - pozn.) to dělá citlivě k té muzice, kterou máme vybranou, k té choreografii. Já nemám ráda, když je to moc rozhalené, k tomu už nemám ani věk. Takže jen tak decentně,“ dodala Lucie Vondráčková.

Další články

Načítám