Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Roman Vojtek (52) je sice čtyřnásobným otcem, ale rozhodně to není žádný usedlý taťka. Tolik fotografií, kde se prezentoval s odhaleným tělem, nemají ani o dost mladší a svobodní pánové. Ukázat nahý zadek, to pro něj není žádný problém.

Příkladu manžela se drží i jeho žena, herečka Petra Vojtková (36). Maminka synů Nathaniela a Vincenta je ovšem zatím poněkud decentnější. Po druhém porodu se sice už dala opět do formy, ale nahé tělo se ukázat neodvážila.

Dost provokativní snímek ovšem postovala z lázní, kam si vyrazila za odpočinkem. Sice se nechala vyfotit i při oxygenoterapii, její sledující ovšem mnohem více zaujala fotografie, kde se nahá naložila do vany plné látky připomínající barvou i konzistencí rozpuštěnou čokoládu.

„Ne, není to čokoláda, ale sirnoželezitá slatina, ohřátá na 39-42C. Krásně prohřívá organismus a má regenerační, protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti,“ upřesnila Petra, která sama sebe na snímku z Františkových Lázní označila jako lázeňskou příšerku.

Další články

Načítám