Hlavní obsah
Článek

Po pracovní stránce má jen samé důvody k radosti. Nedávno získal zpěvák Marian Vojtko (51) doktorát na Akademii múzických umění, se seskupením 4 Tenoři vystoupil v newyorské Carnegie Hall. Doma to ale nemá aktuálně nejlepší. Souvisí to s jeho pracovním vytížením, kvůli kterému se s partnerkou téměř nevidí. Blondýnka Helena navíc rapidně zhubla.

„Z mého doktorátu měla velikou radost hlavně moje maminka a tatínek. Konečně má doma doktora, i když prášky jí nepředepíšu,“ smál se Marian. Titul nemá jen na ozdobu, ale může mu přinést další pracovní uplatnění. „Už teď učím na pražské konzervatoři a teď bych mohl vyučovat i na vysoké škole,“ pochlubil se zpěvák.

Úsměv na tváři mu trochu zmrzl, když jsme se zeptali na jeho soukromý život. I tak se ale snažil žertovat. „Doma je všechno v pořádku, protože se s přítelkyní skoro nevidíme. Pořád jsem někde po vystoupeních nebo jsem jezdil do školy. Ani se nestihneme pohádat,“ krčil rameny.

Vyjádřili jsme obavy, zda je jeho partnerka v pořádku po zdravotní stránce, protože její vyhublé postavy jsme si všimli už na jaře na premiéře muzikálu Bídníci. „Bohužel ne a těch 48 kilo je při její výšce fakt málo. A to se mi hubené ženy líbí. Říkám jí malý Skeleton a vážně by měla začít pořádně jíst,“ dodal Vojtko s tím, že on sám jí se svým doktorátem z hudby pomoct nemůže.

Další články

Načítám