Hlavní obsah
Článek

Nezkazí žádnou legraci a není divu, že je na večírcích na roztrhání. Do nedávna byla jeho rajónem Praha, teď ale Alexander Hemala (71) expandoval i do Karlových Varů. A ani tady moderátor nezapadne!

Zatímco v metropoli na něj natrefíte celkem často, protože s manželkou vyrážejí do společnosti velmi rádi, v lázeňském městě byste ho během festivalu potkali málokdy. Letos se ale zadařilo! A tak si ve Varech mohli užívat taky.

Přece jen doby jeho největší slávy minuly, což ovšem neznamená, že by na večírky a opulentní akce zanevřel. Hemala navíc platí za výborného společníka a nikdy nezkazí legraci. Jeho historky jsou legendární, stejně jako způsob, jakým je vypravuje.

Není proto divu, že pořadatelé akcí jsou v jeho případě velmi vstřícní a velkorysí. A samozřejmě to platí i pro jeho ženu coby doprovod. A z toho mají radost oba. Utužují tak svoje manželství.

„Jsme spolu dlouho a doufám, že jsme spolu rádi, i přes ta léta. Ona má ráda společnost, tak se mnou ráda na tyto akce chodí. To je důležité. Mám kolegu, který měl manželku a ta se po jeho boku ve společnosti neobjevovala a skončilo to. Každý bychom měli mít své zájmy, ale také společné zájmy. Tak se to snažíme pěstovat,“ popsal Super.cz recept na dlouhotrvající manželství.

Další články

Načítám