Hlavní obsah
Článek

Zatímco na sobotní slavnostní party známé hodinářské společnosti oči všech směřovaly na ambasadorky značky Cindy Crawford (58) a její dceru Kaiu Gerber (23), v pondělí večer na další podobné akci oslnila na červeném koberci jiná slavná maminka s dcerou. Pozvání do Paříže tentokrát přijala Nicole Kidman (57) se Sunday Rose, která nedávno oslavila „sladkých šestnáct“.

Australská oscarová hvězda zvolila stylový elegantní komplet bílé sukně a topu ve zkrácené délce, v němž herečka dala na odiv své vypracované bříško. Sunday zvolila pro změnu elegantní šedé široké kalhoty s vestičkou. Obě přitom vsadily na přirozený make-up a jednoduchý účes.

Sunday Rose je prvorozenou dcerou, kterou herečka počala s manželem Keithem Urbanem, s nímž má ještě třináctiletou Faith Margaret. Z předešlého manželství sdílí herečka s Tomem Cruisem ještě dvaatřicetiletou dceru Isabellu a o tři roky mladšího Connora, které si společně adoptovali.

Lidé na Nicole a především pak na její dceři ocenili, stejně jako v předchozím případě u Cindy s Kaiou, střídmost v oblékání. Domnívají se zároveň, že Sunday vypadá starší než na svých čerstvých šestnáct. Možná i proto někteří zmiňují, že vypadají spíš jako sestry než jako maminka s dcerou. Nicole, kterou pochopitelně někteří neušetřili jízlivých komentářů na její plastikami omlazenou vizáž, si dala s mateřstvím trochu na čas a Sunday se jí narodila v jednačtyřiceti. Podobu u Sunday ovšem většina z nich vidí ne s Nicole, ale s jejím tatínkem Keithem. Co myslíte vy?

Další články

Načítám