Hlavní obsah
Článek

Tatiana Dyková (46) se jednou během natáčení neudržela a před televizními kamerami prozradila, jak vypadá takový klasický večer v posteli s jejím manželem Vojtou Dykem (39). Popsala totiž, čím ji její milovaný muž v ložnici dokáže pěkně rozdivočit.

„Dneska si musím postěžovat. Pojďme hlasovat. Přijdete do ložnice. Tam vaše žena už spí. Přijde vám normální rozsvítit si lampičku, číst si a šustit stránkami? Nebo vám to normální nepřijde?“ zeptala se tehdy herečka diváků během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka. Nyní, s odstupem času, byl hostem právě Vojta a rozhodl se, že i on řekne v tomto křesle před diváky svou verzi.

„S tou tmou to taky musím uvést na pravou míru. Táňa si koupila klapky na oči, takže je jasný, že má tmu. Díky tomu si já můžu rozsvítit a ona neví, že já svítím. Stránky se snažím otáčet tiše. Ale ona chce, abychom usínali vedle sebe. Já nabízím, že si půjdu číst jinam, jenže to ona nechce. Ona funguje jako papoušek, když ho přikryješ, tak usne. Ať má sebevětší trápení, nebo radost, jakmile ji přikryjete, ona chrápe,“ pobavil nyní Vojta Dyk.

5
fotek

Další články

Načítám