Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd, které si nenechaly ujít slavnostní premiéru představení Forman, byla i Tereza Maxová (52). Modelka se dobře znala se slavným režisérem Milošem Formanem a s jeho ženou Martinou jsou dobrými kamarádkami.

V době, kdy byla Tereza často pracovně v New Yorku, právě manželé jí poskytovali zázemí a pocit domova. „Martina i Miloš byli v devadesátých letech taková moje druhá česká rodina. Vše, co bylo v Connecticutu, bylo hezký český, od České Lípy, českého piva a Martina tam vařila česká jídla a já se tam cítila jako doma,“ svěřila se Maxová, která na roky v Americe a návštěvy Formanových ráda vzpomíná.

Premiéru nové inscenace si tak rozhodně nemohla nechat ujít. Na pražskou Kampu dorazila modelka se svou maminkou a vypadala jako vždy fantasticky. Tereza už v srpnu oslaví své 53. narozeniny, ale hádal by to málokdo. Geny má prý po mamince a dosud se vyhýbá estetickým úpravám.

Právě maminka jí dělala doprovod na slavnostní představení. A jaké plány má Tereza s rodinou na léto? „Těším se na dovolenou s rodinou, odjíždíme už 22. června, dětem už končí škola. Pak na dva dny do Varů,“ svěřila se Maxová, která chce léto trávit u moře.

Související témata:

Další články

Načítám