Hlavní obsah
Článek

Letošní léto si užívá herečka Kateřina Brožová (56) doma. V horkých dnech tak vyráží zchladit své tělo na přírodní koupaliště nebo si zaplave ve svém bazénu. Odtud poslala také svým fanouškům pozdrav, který je rozpálil víc než sluneční paprsky.

V klobouku, slunečních brýlích a v plavkách se hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 zvěčnila při slunění na zahradě. A při focení s vyšpulenými rty nezapomněla zachytit svůj bujný dekolt. Reakce, které přišly, možná ani ona sama nečekala. Její věrní fanoušci totiž chtějí vidět víc.

„Nádherná, doufám že příště bude celá fotečka v plavkách,“ napsala jí jeden z její sledujících. „Kateřino, moc velkou šanci dívat se vám do očí nám nedáváte,“ stojí v další zprávě, kterou Brožová dostala. „Nádhera. A když je co ukazovat. Tím líp,“ napsal jí další z fanoušků pod fotku, kterou herečka zveřejnila.

Stejně jako v loňském roce tráví léto hraním, a to s představením Noc na Karlštejně. Na zájezdy ji pravidelně doprovází i její štěně ridgebacka Donn. „Chystám se na houby i na ryby, ale zatím mi Donneček moc nedovoluje věnovat se prutům,“ svěřila se Kateřina Brožová Super.cz se svými plány na léto. Uvidíme, zda dá i na prosby svých fanoušků a v plavkách od vody pošle další pozdrav.

Další články

Načítám