Hlavní obsah
Článek

Na tetování, která pokrývají velkou část jejího těla, jsme už zvyklí. Tahle nás ale zaskočila. Díky tomu, že se na své poměry opálila, vynikla totiž další, která mohou připomínat jizvy. Hudebnice Terezie Kovalová (35) si bílá tetování nechala udělat na rukou a v dekoltu.

Všichni zatím opravdu mysleli, že jsou to jizvy, což mě docela překvapilo. Že bych si do sebe nechala něco symetricky vyřezat. Je to poměrně jedinečné, neumí to dělat každý. A je fakt, že díky festivalu v Maďarsku, kde jsme hráli venku a bylo 37 stupňů, jsem se opálila, i když jsem to neměla v plánu. A je tedy vidět asi nejvíc za ty dva roky, co už ho mám,“ řekla Super.cz Terezie.

Violoncellistku na party v brněnské staré továrně doprovázel její partner, básník a marketér Vítězslav Bečka, s nimž jí to prý klape ve všem. Sladili i své modely. „Vypadám jako měsíc k její noci,“ poeticky popsal Víťa jejich outfity.

Pár už přemýšlí i o svatbě. „Žádost o ruku ještě neproběhla, ale je to v přípravách,“ nechtěl kvůli překvapení víc prozradit Víťa. „Ale bavili jsme o tom už na začátku, jak to s tím máme, a řekli si, že bychom to oba uvítali,“ doplnil. Terezie je sice rozvedená, ale instituci manželství prý rozhodně nezavrhla.

Další články

Načítám