Hlavní obsah
Článek

Brno žilo módou a na mole stanuly nejen mladé modelky, ale také zasloužilé mámy. Na pódiu zářily česká miss 2009 Iveta Vítová (41), vítězka mezinárodní soutěže Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (35), moderátorky Sandra Pospíšilová (38)Eva Decastelo (46) nebo manželka závodníka Karla Abrahama Hana Abrahamová. Všechny jsou dvojnásobné mámy.

V nečekaně sexy modelu se na přehlídce objevila Iveta Lutovská, kterou z publika sledoval její nový přítel Vojta. Děti, Aneta a Matěj, byly na prázdninách u babičky. Neméně svůdné kousky vynesla Tereza Fajksová, která se už na mole objevuje pouze v Brně, je na plný úvazek maminkou Lilien a Sebastiena.

V Brně si občas odskočí na molo i Sandra Pospíšilová, která vychovává Emily a Leona, Hana Abrahamová, maminka dvojčat Karla a Julie, a přehlídku v rámci veletrhů Styl a Kabo si nenechává ujít ani Eva Decastelo, jejíž syn Michael a dcera Zuzana už míří do puberty.

Na snímcích ve fotogalerii z přehlídek návrhářů Jakuba Ponera, Sama Dolceho či Ivety Řádkové si můžete prohlédnout, jak to seklo nejen zmíněným dámám, ale i mladším slečnám, které v posledních letech uspěly v Miss Czech Republic.

Další články

Načítám