Hlavní obsah
Článek

Už roky si moderátorka Štěpánka Duchková (51) udržuje ultra štíhlou figuru. Daří se jí i po padesátce zůstávat na stejné váze a konfekční velikosti 36. Zadarmo to ale není, musí si odpírat.

„Já jsem se připravovala velmi rychle, skočila jsem k návrhářce Martině Pipkové Loudové, tam jsem servala z ramínka modrý overal a říkám si, že to bude to pravé,“ svěřila se moderátorka, která je stále štíhlá, postava se jí nemění. „Není to genetický dar, musím pořád držet nějakou dietu a nemůžu si dát, co chci. Musím cvičit, ale to je na nic, to jen pak nebolí záda. Prostě nejíst, no, bohužel,“ prozradila Štěpánka.

A to i přesto, že jí mnohdy kručí v žaludku. „Já mám takovou 38 a někdy 36, pořád to samé a nemění se to, ale mám velký hlad a teď, jak se o tom bavíme, tak mám ještě větší hlad, než jsem měla,“ dodala moderátorka, která na premiéru dorazila nejen s manželem, ale i se syny.

„Naši kluci v tom hrají, hrají malé Formany. Produkce sháněla dvojčata a ví se, že kluci jsou upovídaní, nestydí se a jsou zvyklí na mikrofon, protože je odmalička tahám do práce. Takže je vyzkoušeli, řekli, že jsou dobří a kluci teď mají krásnou letní brigádu,“ dodala Duchková.

Další články

Načítám