Hlavní obsah
Článek

Kromě pořadu Sama doma už se moderátorka Ester Janečková (51) téměř nikde neobjevuje. Kromě natáčení se věnuje hlavně rodině a také svému oblíbenému sportu, jachtingu. Super.cz prozradila, že se před rokem už také stala babičkou.

Místo veřejného života jsem víc doma, ale ne sama,“ smála se. „Mám vnuka Vincenta, kterému je rok a čtyři měsíce. Bydlí kousek od nás, takže jsem opravdu hlídací babička,“ dodala Ester, který vypadá pořád stejně. „Myslím, že mě udržuje právě ten vnuk, když si s ním hraju a jezdím na klouzačce,“ míní.

Figuru si udržuje právě sportem. „I když bych měla trénovat víc, zrovna mě čekají závody, takže se tam asi zničím,“ krčila rameny. „Ale je to spíš velký mentální restart, když se člověk na moři poddá přírodním živlům,“ dodala Ester, které by rovnováha a také smysl pro rytmus, které si natrénovala na jachtě, mohly prospět v dalším projektu, do kterého se pustila. Spolu s Lucií Borhyovou, Světlanou Witovskou a dalšími moderátory bude účastnicí taneční soutěže Roztančené divadlo, která proběhne 30. listopadu v mladoboleslavském divadle.

„Ale můj tanečník Renda se trochu obává, že když se teď budu čtrnáct dní ničit na závodech, mohlo by se mi něco stát. Ale tohle nejsou extrémní závody a věřím, že se do nebezpečných situací teď v Chorvatsku nedostanu,“ věří Ester, která nám v našem videu o nebezpečích, která na jachtaře číhají, také vyprávěla.

Související témata:
Pořad Sama doma

Další články

Načítám