Hlavní obsah
Článek

Letos v březnu se influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol stala maminkou. Na svět přivedla syna Huga, kterého má s přítelem Adamem. Porod neměla jednoduchý a náročné pro ni bylo i šestinedělí.

Influencerka nyní na šest prvních týdnů se svým miminkem zavzpomínala, a přidala dokonce fotografii s malým synem u prsu. A odvážila se přitom odhalit. Patří tak evidentně mezi matky, které podporují kojení a rády se o chvilky se svým miminkem podělí. Novou životní roli si Nikol naprosto užívá; začátky, kdy se musela na svého chlapečka naladit, však byly těžké.

„Přišlo mi důležité sdílet, jak náročné je to psychicky, protože jsem byla zaskočená, že to nemusí být nejkrásnější období v životě. Všude jsem četla jen ty sluníčkové příběhy a pak měla pocit, že jsem špatná máma, když to tak nevnímám,“ svěřila se Nikol, která těžké dny překonala.

„Vydržte, protože je to opravdu jenom období a každým týdnem je to lepší a lepší, i když vám každý den přijde v šestinedělí nekonečný. Teď se musím usmívat, co vše mě v té době rozbrečelo, stresovalo a způsobovalo úzkosti, ale když jste prvorodička a vše je pro vás nové, je to prostě sakra náročný,“ dodala influencerka, která tím, že se dělí o střípky svého mateřství, potěšila ostatní maminky.

Další články

Načítám