Hlavní obsah
Článek

Před pár týdny Ivě Frühlingové (42) došla trpělivost a rozhodla, že se začne zbavovat 17 kilo, které nabrala díky tomu, že je jednoduše šťastnou mámou.

Já jsem byla tak (štíhlá), že mi lidi říkali, že jsem anorektická, že bych měla jíst, byly to krásné časy, moc krásně na ně vzpomínám. Jsem máma, jsem spokojená, pořád něco baštím,“ svěřila se v březnu Iva Super.cz.

O pár týdnů později ale změnila názor a začala kila shazovat. „Už několik dní pilně cvičím. Zrovna jedu z fitka. Mám výživovou poradkyni a trenérku. Chci se cítit dobře. Myslím si, že když se člověk cítí dobře v hlavě, tak vše pak lépe funguje,“ řekla nám následně. A nyní, v druhé půlce letních prázdnin už konečně opět může veřejně ukázat bříško.

S manželem si vyrazila do společnosti a přes průsvitnou halenku ukázala, že její odhodlání se vyplatilo. „Ivo, jsi krásná,“ dočkala se ovace od první sledující. Moderátorka se totiž pomalinku začíná pyšnit křivkami, kterými ve světě modelingu ohromila například ve Francii.

Co ale fanoušky také zarazilo je to, že Iva prostě ne a ne přemluvit svého muže, aby se na fotkách ukázal. Svého milého tak opět přeškrtala černou barvou, aby nebyl k poznání. „Ano, manžel se opět schovává,“ napsala moderátorka a influencerka ke svým novým fotkám.

Další články

Načítám