Hlavní obsah
Článek

Na začátku letošních letních prázdnin se Václav Matějovský (28) stal otcem. Fešák ze seriálu Jedna rodina má tak už tři měsíce krásného synka.

„Bylo nás tři. Je neskutečná. A on taky,“ napsal na své sociální síti tehdy Vašek. Nyní se ale tento herec a moderátor ukáže i na Primě. V pořadu, který ale znají diváci původně v podání Aleše Hámy.

Dá se tak říct, že Vašek po Alešovi převzal velmi zajímavý kšeft. Prima COOL totiž obnovila soutěžní pořad Cool Taxi, který jsme před lety sledovali s Alešem Hámou na ČT. Vašek tak každého cestujícího přivítá v autě, a jakmile se zavřou dveře, účastníci začínají během jízdy soutěžit ve svých vědomostech. A když se pasažéři dopustí příliš mnoha chyb, jsou vysazeni, aniž by dojeli do cíle.

A jak Aleš Háma bere to, že už tento formát nemoderuje on? „Taxík byl a je moje srdcovka. Dělal jsem ho 7 let, a tak mám radost, že opět ožívá. Ať se klukům daří a doufám, že si užijou aspoň tolik srandy jako já,“ svěřil se Aleš Super.cz. Ukázal tak, že to, že už má v pořadu své nástupce, bere sportovně. Vašek se totiž bude v moderování střídat ještě s bratrem Agáty Hanychové (39) Vincentem Navrátilem (27).

Další články

Načítám