Hlavní obsah
Článek

Loňský vítěz StarDance Dominik Vodička (28) si v letošním ročníku splní další ze svých snů. Na parket taneční soutěže si přál vplout se sportovkyní. To se mu podaří. Jeho partnerkou bude kickboxerka Martina Ptáčková (27), která nejde pro ránu daleko.

Což také ukázala na tiskové konferenci letošního StarDance. Při focení stihla Dominika už lehce přiškrtit. Tanečník pak zavtipkoval, že snad nebude na trénincích dostávat rány. „Mohla bych zvedat Dominika, protože nevím, jestli mě Dominik unese,“ řekla Martina, která se hned nato vznášela ve vzduchu. Je tedy jasné, že o zvedačky pár své choreografie a diváky neochudí.

Milovnice bojových umění dorazila na tiskovou konferenci v modrých letních šatech s průramky, odhalila tak svá ramena a svalnaté ruce. Přestože se věnuje drsnému sportu, vypadala velmi romanticky a krásně. Když je příležitost, ráda si obuje i boty na podpatku. „Ale je to pro mě těžké, protože jsem po těžkém úrazu nohy. Měla jsem rozdrcené chodidlo a ty prognózy byly, že už třeba nebudu chodit. Je to pro mě vítězství, že můžu tancovat a nějaké podpatky vůbec mít,“ svěřila se Martina s tím, že se bude snažit a dá do tance vše.

„Důležitý je první trénink, tam se vše ukáže. Věřím tomu, že ta latina je tak moc technická, že i člověk, který si říká, že na to nemá, protože je trošku dřevěnější, to zvládne. Ale chce to prostě makat a to mi Martina slíbila,“ dodal Dominik Vodička, který taneční show vyhrál už dvakrát, a to s herečkami Darijou PavlovičovouVeronikou Khek Kubařovou.

Další články

Načítám