Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) potěší fanoušky oblíbeného seriálu Jedna rodina. Po letech dostala nabídku na roli v seriálu a s nadšením ji přijala. Poslední měsíce tak intenzivně trávila na place a svědomitě na sobě makala.

I díky návratu na obrazovku se rozhodla hubnout a shodila krásných deset kilogramů. Na tiskové konferenci se herečka objevila v černém kalhotovém kompletu s vestičkou a byla jako laňka. I tak by chtěla ještě nějaké to kilo shodit. „Ještě tam jsou dvě až tři kila, která chci dostat dolů. Myslím, že se mi to podaří, až po létě,“ svěřila se Alice s tím, že během léta miluje grilování a tolik se nehlídá.

„Ale nepřibírám, nechci a nezasloužím si to, pak se zase trápit, je to fakt trápení. Já miluji jídlo, miluji život a ten je spjatý s jídlem a pro mě je to fakt problém,“ dodala herečka, která si užila krásné prázdniny.

„Dovolená byla tři týdny, ale nelíbilo se to ani na natáčení seriálu a ani nikde jinde. Pak mi vyšli vstříc a za to jim strašně děkuji. Já jsem ten odpočinek fakt potřebovala, bylo to intenzivního tři čtvrtě roku, tak, že jsem večer přišla a ve 4:40 už jsem jela na natáčení. Teď jsem si odpočinula,“ svěřila se Bendová s tím, že ještě má v plánu Kanáry. „A pojedu ještě na Tenerife, my jsme tam prostě doma a milujeme to tam,“ dodala herečka.

Související témata:

Další články

Načítám