Hlavní obsah
Článek

Je to rok, kdy Anička Slováčková (29) začala podruhé bojovat s rakovinou. Oblíbená herečka a zpěvačka se stala pro mnohé, které toto onemocnění potkalo, vzorem. Při této příležitosti dcera Dády Patrasové (68) nabádá, že právě říjen je měsícem prevence rakoviny.

„Rok, co chodím pořád a stále pravidelně na chemošky. Náročnej, únavnej. S často prospanými, probulenými, bolavými dny. Dny, kdy jsem se na zpívání necítila třeba i z důvodu alergických reakcí po celým hrudníku, kterej jsem samozřejmě měla celej koncert odhalenej - ale díky Bohu, jak se říká - divadlo léčí… takže aspoň na tu chvíli to bylo v cajku. Ale byl taky naplněný tolika radostmi. Lidmi, který tak moc miluju. Viděla jsem za jeden rok víc míst než za celý život. Zpívala na tak krásných koncertech a akcích. Vlastně mám pocit, že jsem dokázala za ten rok žít víc než kdy jindy… a za to jsem šťastná. Věřte mi, že to není prd*l, procházet si nějakou zdravotní patálií. Dávejte na sebe pozor a myslete PROSÍM na své zdraví. Ať tu jste pro své milované co nejvíce a můžete žít naplno bez omezení,“ napsala Anička na sociální síti.

K těmto slovům přidala i ty nejosobnější fotky, které pořídila během své léčby za poslední rok. Za tento odvážný krok si vysloužila mnoho obdivu a uznání.

„Aničko, my se neznáme, ale to nevadí. Děkuju za tenhle post… pro ostatní, co berou zdraví jako samozřejmost. Tobě přeji, ať vše vybojuješ. Mladá, krásná, talentovaná, inspirativní žena se srdcem na dlani. Bude zase dobře, myslím na tebe a přeji jen vše dobré a že to bude dobré,“ napsala jí modelka Diana Kobzanová (42). Ze slavných tváří se dále přidala například herečka Aňa Geislerová (48), která Aničce poslala v komentářích srdíčka.

6
fotek

Další články

Načítám