Hlavní obsah
Článek

Přesně před rokem se influencerka Dominika Myslivcová stala maminkou. Malý Derian dnes slaví 1. narozeniny a známá blondýnka má za sebou nejkrásnějších 12 měsíců v životě.„Už rok mám toho nejlepšího chlapa, jakého jsem si mohla vysnít,“ dojímá se Dominika štěstím. Chystá se velká oslava!

„Derian. Muž mého života. 22. 8. 2023,“ napsala tehdy Dominika (30) pod první snímek s rozkošným synkem v náručí, kterým oznámila jeho narození. Chlapeček roste jako z vody a právě dnes slaví své první narozeniny. Ačkoli si tento moment Derian pamatovat nebude, Dominika mu symbolicky hned zrána do postele donesla dortík se zapálenou svíčkou. Výjimečný moment zachytila na video a zveřejnila na instagramu s dojemným popiskem.

„To není ani možný, už rok mám toho nejlepšího chlapa, jakýho jsem si mohla vysnít. Derišku, chlapečku můj milovaný, krásné první narozeninky. Miluju tě nejvíc na světě a děkuji ti, že už rok mě děláš lepším a šťastnějším člověkem,“ dojímá se Dominika.

Synkovi chystá velkolepou zahradní oslavu - ta již měla proběhnout, ale z důvodu nepříznivého počasí musela být odložena.

Další články

Načítám