Hlavní obsah
Článek

Kateřina Průšová (40)oslavila na konci loňského roku 40. narozeniny, a i když se stále pyšní dokonalou postavou, na přehlídkách spodního prádla už ji neuvidíme. Přesunula se na druhou stranu produkce a přehlídky nyní organizuje.

„Přestala jsem prádlo předvádět v 38 letech. Ať předvádějí dvacítky. Pro mě to už není. Už ta postava není stoprocentní, předvádět prádlo už nebudu. Jsem profík. Já bych to tím uzavřela. Focení ano, to se dá vyretušovat, ale předvádět ne,“ řekla Super.cz Kateřina.

„Už nechci být trapná. Mám s tím vnitřní problém. To tělo už není úplně dokonalé. Je to hezké tělo do plavek na dovolenou, to ano. Ale já už se necítím, není to stoprocentní. Metabolismus už se zpomaluje, tak to prostě je,“ vysvětlila na módní show spodního s tím, že z přehlídkových mol ale nezmizela.

„Předvádím stále. Je takový trend střední věk. Moje největší parťačky na mole jsou Jana Švandová a Jitka Asterová. A hrozně nás to baví,“ dodala Průšová na módní show, kterou uspořádala ve vinotéce na pražském Florenci.

Další články

Načítám