Hlavní obsah
Článek

Christina Applegate se netají tím, jak se jí žije s roztroušenou sklerózou, a často veřejně hovoří o tom, jaké dopady má nemoc na její život. Její poslední vyjádření ale mnoha lidem vehnalo slzy do očí.

Herečka prozradila, že se potýká s tak velkými depresemi, že v žádném případě nevidí světlo na konci tunelu. Přesto, že nemocí trpí už několik let, v poslední době se zhoršil hlavně její psychický stav. „Právě teď pociťuji takovou depresi, jakou jsem necítila celé roky,“ řekla herečka v úterní epizodě podcastu „MeSsy“.

„Je to skutečná, zatracená deprese, stav, který mě svým způsobem děsí, protože mi to přijde fatalistické. Jsem uvězněná v této temnotě, kterou jsem necítila, ani nevím jak dlouho, asi něco přes dvacet let,“ pokračovala herečka.

Epizoda podcastu, která byla nyní zveřejněna, byla nahrána už před několika měsíci, poté, co se Christina v lednu překvapivě ukázala na předávání cen Emmy 2024. Sice tehdy sklidila velký potlesk, přiznala ale, že to byl „nejtěžší den jejího života“ a prospala pak další dva dny.

„Tohle je opravdu upřímné, nebaví mě žít. Nebaví mě to. Už mě nic nebaví,“ uvedla.

Její podcastová kolegyně Jamie-Lynn Sigler (43), herečka, která má roztroušenou sklerózu už více než dvacet let, sice uznala, že život v „invalidním těle“ s sebou nese problémy, ale nechtěla své kolegyni dovolit, aby vzdala svůj boj. „Pořád mě rozesmíváš. Díky tobě se cítím milována. Nemůžu tě nechat to vzdát,“ řekla.

Christina Applegate pak dodala, že se bála vrátit ke svému terapeutovi, protože by se otevřela stavidla emocí, které by jen těžko zastavila. Slíbila ale, že se se svým terapeutem opět spojí.

Herečka, kterou si všichni nejvíce spojují s rolí Kelly ze seriálu Ženatý se závazky, o nemoci poprvé veřejně promluvila v roce 2021, kdy uvedla, že diagnózu zná několik měsíců.

Další články

Načítám