Hlavní obsah
Článek

Herec a bavič Václav Upír Krejčí se v loňském roce rozvedl. S exmanželkou Zuzanou strávil více než 30 let a vychovali spolu dvě dcery Kláru a Kristianu. Od té doby stále probíhají tahanice, protože se nemohou domluvit na rozdělení majetku.

Boj svádějí o společný pozemek v Řepích, na kterém stojí dům vybudovaný ze stoleté stodoly a také nahrávací studio. Celá nemovitost má odhadem 30 milionů korun. „Vůbec nevím, je to zatím neřešitelné. Přesvědčuji ji, že to nemůžeme udělat dětem, že bychom jim vzali střechu nad hlavou. Mám kupce na 30 milionů a dostala by polovinu. To by mohla koupit byt ona pro jednu dceru a já druhý byt pro druhou dceru,“ svěřil se před rokem Václav Upír Krejčí Super.cz.

Za pár dní se prý má ale po roce handrkování konečně všechno vyřešit. „Dvanáctého září se to má rozseknout. Uvidíme, Zuzana mi oznámila jen, že se dozvěděla, že je soud, což je divné, že většinou to musí podepsat předem. Tak tam by se to mělo rozseknout. Ten můj věk je čím dál tím vyšší a já bych si chtěl ještě něco užít, a ne bydlet v kanceláři a mít jen důchod,“ svěřil se nyní Václav Super.cz.

My si společně povídali na akci, při níž Anna Julie Slováčková (29) oslavila 29. narozeniny. Při této příležitosti tato velká bojovnice předala jako dárek paruky dalším ženám, které kvůli rakovině přišly také o vlasy. Václav Upír dorazil na akci sám, po jeho boku tentokrát nestála jeho přítelkyně Lucie. „Ta je v práci, někdo vydělávat musí,“ odpověděl s humorem sobě vlastním.

Další články

Načítám