Hlavní obsah
Článek

Anastasia Trmal, dříve Chocholatá, je už čtyři měsíce vdanou paní. Herečka, kterou diváci znají z Troškovy (71) pohádky Zakleté pírko, filmu Smečka nebo seriálů Vyprávěj, Pustina, Modrý kód či Srdce z ledu, si v červnu vzala svého dlouholetého partnera Matouše Trmala (25), s nímž má malého synka.

„Nic se nezměnilo, je to stejně hezký, stejně dobrý. Svatba byla krásná, vydařila se. Jediné, co se změnilo, tak je to, že jsem paní. Už nejsem Chocholatá, ale paní Trmal. To je vlastně všechno, co se u mě změnilo.

Líbánky doposud nestihli, svatbu oslaví až během Vánoc. „My poletíme v zimě, nebudou to úplně líbánky, protože bereme i syna a letíme prostě. My jsme se konečně sešli, že máme ve stejný čas volno, takže bereme i maminku manžela a letíme všichni společně na dovolenou přes Vánoce. Takže to budou naše líbánky, proto si přesně bereme tu moji tchyni, aby nám pomohla se synem, abychom si mohli chvíli užít jen ve dvou,“ smála se charismatická herečka během rozhovoru pro Super.cz.

My si s Anastasií povídali na další tiskové konferenci televize Prima. Herečka se totiž brzy ukáže po boku Davida Gránského (32) a Jana Komínka v hlavní roli v seriálu Kamarádi. „Já doufám, že se divákům bude má postava líbit. Ta moje postava je taková milá holka, tak ta predispozice tam je, že by se lidem mohla zalíbit a že by ji mohli vnímat jako fajn kamarádku,“ dodala během našeho rozhovoru tato sympatická blondýnka.

6
fotek

Další články

Načítám