Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Černá alias Lulu, která proslula jako exmilenka Karlose Vémoly (39), má delší dobu problémy se svým nosem. Kvůli plastice, která nedopadla podle jejích představ, se jí špatně dýchá. Má zhruba 50% průchodnost nosu. Klinika jí nabídla korekci, tedy opravnou operaci. Ta ale problém nevyřešila.

„Pan docent neprovádí vložení implantátu do nosní špičky, které je potřeba. Až nyní po několika letech psychického a fyzického utrpení následkem této zpackané operace mi pan docent nabídl znovu korekci operace, tentokrát umožněnou novými technologiemi a know-how jiného chirurga, který je schopný tuto chybu napravit a vyztužit mi nosní špičku implantátem. Byla jsem tedy v klinice na konzultaci u tohoto experta, který mi potvrdil, že při první operaci opravdu došlo k chybnému, extrémnímu zkrácení přepážky a že je potřeba ji nahradit dokonce dvojnásobným množstvím implantátů, než je běžné,“ šokovala Lulu během rozhovoru pro Super.cz.

Nyní ale dle jejích slov přišel další zádrhel. „Pan docent mi telefonicky potvrdil, že operace bude opět bezplatná. Na vše jsme si plácli, ovšem dnes, ani ne po týdnu od uzavření dohody, přišel šok. Volala nějaká paní, údajná finanční ředitelka kliniky, že chtějí šetřit, a tudíž si operaci budu muset platit sama! Takže nejen že mi nezaplatili ani korunu odškodného za léta trpění, ale ještě bych měla za jejich chybu platit!! Neskutečné,“ rozčílila se blondýnka.

Pokud by se prý nedohodli, je Lulu rozhodnuta celou situaci řešit soudně. „Mého právního zástupce jsem již kontaktovala. Ten mi doporučil zažalovat kliniku na odškodnění,“ doplnila během našeho rozhovoru.

Další články

Načítám