Hlavní obsah
Článek

Druhého syna přivedla Eva Perkausová (30) na svět před dvěma měsíci. Moderátorka se tak většinu času věnuje nejen malému Arianovi, ale i staršímu Kyliánovi. Stíhat dvě malé děti, narozené jen rok po sobě, jí dává zabrat.

Když se tedy naskytla příležitost vyrazit s kamarádkou na módní show dua Poner, neodmítla. Ráda se na pár hodin odreagovala ve společnosti, ale i tak na chlapečky myslela. „Každá máma, která má dvě děti nebo vícero, tak ví, že si částečně odpočine, ať je, kde je. To, co je za zdmi domu, je něco jiného než na akci. Jsem spokojená, kluci jsou zdraví, ale je to fičák. Doma je frmol a nezastavím se. Částečně tady odpočívám a částečně mi je smutno a jsem nervózní, co se doma děje,“ svěřila se moderátorka s tím, že kluky hlídá manžel.

Na módní přehlídku, která diktovala dress code s tématem cirkus, se řádně připravovala.„Vymysleli dress code perfektně, málokdy se může člověk vyřádit. Zkoušela jsem to přes flitry a třpytky, a vybrala jsem nakonec barvy, které jsou typicky cirkusové,“ prozradila Eva, jež dorazila v pruhovaném overalu.

V modelu předvedla svůj útlý pas, který jen pár měsíců po porodu má. Už po narození staršího syna se Eva dostala do formy velmi rychle. A jinak tomu nebylo ani po druhém těhotenství. „Do formy jsem se dostala poměrně rychle, pořád mám dvě kila nahoře a ne a ne se jich zbavit, ale ono to půjde samo, pořád si dopřávám k jídlu to, co mám ráda, a nijak to nehrotím,“ dodala moderátorka, která už za pár měsíců plánuje návrat na obrazovku.

Související témata:

Další články

Načítám