Hlavní obsah
Článek

K tvářím letošního ročníku StarDance patří také Marta Dancingerová (33). Hvězda seriálů Kukačky nebo Zlatá labuť má už slovo tanec ve svém jméně. Zatím jí prý nikdo přezdívku nevymyslel, ale do tance je nadšená čím dál víc.

Během tiskové konference se po boku svého tanečního partnera Martina Prágra objevila v retro šatech z let padesátých. Herečka ve žlutém modelu na ramínka byla nepřehlédnutelná. Ve slušivém modelu předvedla útlý pas a vypadala, že sotva vyšla z tanečních.

S postavou si hlavu lámat nemusí, sice jako ostatní soutěžící nehubne, ale má to zřejmě také svůj důvod. „Já jsem zatím nezhubla. Jsme první pár, který přibere během StarDance. Je fakt, že já miluji sladké a teď si ho dopřávám hojně, protože si říkám, že můžu, protože se hýbu,“ svěřila se Super.cz herečka. „Nemůžu říct, že přibírám, ale to tělo se určitě zpevňuje. Ale není to, že bych drasticky hubla,“ prozradila Marta, která už teď tuší, že bude mít první večer StarDance nervy.

„Nervozita se projevuje na těchto akcích na začátku, kdy opustíme to bezpečí zkušebny, kde už se cítíme dobře. Jsem zvědavá, co se se mnou stane první večer, přeju si nervózní generálku, tam bych nechala ty největší nervy a pak šla s čistou hlavou,“ dodala herečka.

Další články

Načítám