Hlavní obsah
Článek

Pokud Jaromír Soukup (55) nechce, aby mu tlak vylétl do astronomických výšin, ať se raději instagramu Agáty Hanychové (39) obloukem vyhne. Fanynky jeho bývalky pro něj po ostře sledované bitce nemají vlídného slova a rozhodně ho nelitují, spíš naopak. Druhého aktéra, Mirka Dopitu, naproti tomu vynášejí do nebes.

„Asi vím, že to bude blbé, ale mně se líbí, jak je Soukup dobit. Dopita má jen ten kousanec na ruce. Máte skvělého manžela, klobouk dolů před ním. A vy jste, Aguš, skvělá mamka a žena. Věřím, že to celé dobře dopadne, a držím všechny palce,“ napsala Agátě jistá Sany.

V tu chvíli vůbec neřešila, že to napsala k aktuální momentce s koněm a dcerou, kterou modelka postovala. K ní se probírání násilí, monoklů a facek tak úplně nehodilo. Dotyčná ale považovala za důležité vyjádřit své oblíbenkyni podporu. A rychle se k ní přidaly další dámy.

„No, je to zajímavé, že? Takovej bojovník a je dobitej jak… Brrr, je mi z něj fakt zle, co z něj jde za energii, to je masakr,“ přitakala jí další z diskutujících. „Soukup dostal přesně to, co si zasloužil. Je akce a pak je reakce. A za ty děti mu to zmalováni přeju,“ odvážila se Zdeňka, která si je jistě velmi dobře vědoma toho, že podporovat jakékoli násilí není tak úplně na místě.

„Ďábelská energie, hnus osobnost,“ otřásla se Jana. „Pro mě je to strašně odporný člověk, zasloužil si to,“ vmísila se do diskuse již zmíněná Sany. „Já myslela, že utekla panda z čínské zoo,“ smála se Monika, která narážela na monokly, které nyní „zdobí“ tvář bývalého mediálního magnáta. Ten z potyčky s Dopitou vyšel překvapivě dobitý. I to může být jedním z důvodů, proč by teď na dceru Rozárku měl na čas zapomenout a dopřát jí klid.

„On neví, že v tomto stavu, s rukou v dlaze nemůže dostat roční dítě? A není zanedbatelné, že chce tu malou strašit a traumatizovat těma černýma očima,“ podotkla Anna, která narážela na Soukupovo neúspěšné vyzvednutí dcery Rozárky. Tu si přijel vyzvednout za doprovodu právničky a také policie. Bylo to k ničemu, protože Agáta s dětmi neotevřela, údajně nebyla doma.

„Řval Dopito, pojď ven, a dostal, co si zasloužil. Psychopatovi bych dceru nedala. Agáto, posílám mnoho sil a štěstí. Matka musí chránit děti!“ vzkázala influencerce Hana, která o otci malé Rozárky nemá valné mínění. Už proto by Soukup udělal nejlépe, kdyby si naordinoval klidový režim, i co se sociálních sítí týče.

Další články

Načítám