Hlavní obsah
Článek

Na projekci nového seriálu Hrdina, v němž ztvárnil menší roli, dorazil herec Kryštof Bartoš, jehož proslavil seriál Devadesátky, ruku v ruce se svou přítelkyní. S herečkou Martinou Babišovou (31) tvoří pár dva roky a vypadá to, že vztah posunuli na další stupeň.

Dvojice se velmi ráda rozpovídala na téma, že mají za sebou první společnou hereckou zkušenost. „Nedávno jsme spolu dotočili film Holka od vedle, kde hrajeme ústřední dvojici, která nakonec spolu skončí, i když se nás Adam Mišík snaží rozeštvat,“ vyprávěli. „Nakonec získám Martinino srdce, což se hrálo dobře,“ usmíval se Kryštof.

Martina, která už vydala knihu Sundat se jak Fénix, za lehké pomoci Kryštofa pracuje také na scénáři k seriálu. „Je to komedie z historického období českých dějin, ale pořád to přepisuji. Aktuálně proto, že jsme zjistili, že by to stálo strašně moc, takže to přepracováváme tak, aby to vyšlo levněji,“ upřesnila.

Klape jim to i doma, o domácí práce se prý dělí půl na půl. „Snažíme se o nějakou rovnováhu, abychom byli oba spokojení,“ míní Martina. A když už o svém partnerském životě hovořili jako o idyle, zajímalo nás samozřejmě, zda vztah neplánují posunout dál a Kryštof Martinu nepožádá o ruku. „Jestli se to už nestalo, tak se to stane,“ mlžil ve své odpovědi sympatický herec a oba s přítelkyní se začali pořádně červenat. Na Martinině ruce jsme poté objevili prstýnek. „Ale je na jiném prstě. Je to hezké téma, ale nebudeme o tom mluvit,“ snažil se zásnuby marně zatloukat Kryštof.

3
fotky

Další články

Načítám