Hlavní obsah
Článek

Jediná dcera premiéra Petra Fialy je vdanou paní! Lékařka Klára Fialová si v naprostém utajení vzala dlouholetého přítele, právníka Michala Chládka, kterému se v ODS předpovídá velká budoucnost.

„Vždycky jsem si myslel, že věta: ‚Na svatební den nikdy nezapomeneš,‘ je klišé. Není,“ napsal si na instagram zeť předsedy vlády. A jako důkaz připojil i pár momentek ze svého velkého dne.

Soudě dle snímků, které umístil na sociální síť, se obřad odehrál v moravské metropoli a den to byl vpravdě nezapomenutelný. Nevěstě i ženichovi to náramně slušelo, i když si novomanželé dali záležet na tom, aby nebylo vidět příliš.

„Zpátky na místo, kde jsem strávil půl roku,“ informoval Chládek z chorvatského Záhřebu, kam se dvojice vydala na dovolenou. Jistě dojde i na Jadran, kde se mohou oddávat romantickým chvilkám a užít si líbánky se vším všudy.

„Dnes jsme byli v Bazilice sv. Antonína, patrona manželství,“ informoval Fialův zeť před dvěma týdny z italské Padovy. Jak vidno, svůj velký den ani v nejmenším nepodcenili, když si ho jeli „pojistit“ na Apeninský poloostrov.

Čerstvě vystudovaný právník tak není s premiérem spojen už jen pracovně. Kromě předsedy Mladé ODS figuruje také coby místopředseda ve Fialově institutu Pravý břeh.

Další články

Načítám