Hlavní obsah
Článek

Donedávna zdaleka ne všichni fanoušci věděli, jak blízko k sobě mají Tereza Ramba (34)Ewa Farna (31). Poté, co se dělo na premiéře Zápisníku alkoholičky, už je jim všechno jasné.

„Co tady dělám? Já se na takových akcích moc neobjevuju, to je pravda. Sama jsem se divila, že jsem opravdu dorazila. Já tady nemám co dělat,“ řekla nám zpěvačka ke své překvapivé účasti na premiéře Zápisníku alkoholičky.

„Jsem tu na pozvání mé blízké kamarádky a jdu ji dneska podpořit. Terezka mi říkala, že si přeje, abych tu byla. Tak jsem tu pro ni, budu jí nejvíc fandit a nejvíc křičet v sále a tleskat,“ doplnila Farna. Stejně tak ji podporuje i Ramba.

„Byla v O2 areně, na obou koncertech. Jestli dorazí i na Eda Sheerana, to nevím, ale bylo by to super,“ nechala se slyšet s tím, že nechybí na žádné důležité akci.

Došlo i na alkohol, který je leitmotivem zmíněného filmu režiséra Dana Svátka. Veřejnost má za to, že herci a muzikanti obecně pijí až moc. „Myslím, že je to celkově společností dost prostoupeno, jenom to v jiných branžích není tak vidět. Je každopádně dobře, že takový film vznikl,“ uvedla Ewa.

V rozhovoru pro Super.cz dál rozvedla i svůj vztah k alkoholu. Ten jistě nadchne spoustu lidí, nejen z řad fanoušků.

Další články

Načítám