Hlavní obsah
Článek

Budou to pomalu tři měsíce, co Leoš Mareš (48) šokoval na karlovarském filmovém festivalu tím, že se objevil ve společnosti jako platinový blonďák, a to kvůli plánovanému focení. Jeho odbarvení se stalo velkým fenoménem a nyní, s odstupem času, si opět nechal dorostlé vlasy odbarvit. Moderátor tak vyvolal opět vášnivé reakce u fanoušků.

„Tak to mám znova, no,“ napsal Leoš. „ONE MORE TIME – druhá část LM turné se blíží a chtěl jsem odlišit pro skalní fanoušky účes, a tak jsem zopákl úspěch letní blond barvy. Takže Leoše na stage nepřehlédnete,“ napsal k příspěvku kadeřník Martin Tyl.

Lidé se shodli, že v novém odstínu platinové vypadá Leoš jako slavný anglický fotbalista. „Úplný David Beckham,“ napsal první z fanoušků a ihned se rozjela další lavina reakcí. „Kam se hrabe Beckham,“ reagoval další. „Já si nemůžu pomoct, ale tohle je nejlepší,“ napsala pro změnu jedna z fanynek.

A pokud by se Leošovi nelíbilo, že vypadá jako český David Beckham, dostal od jedné ze sledujících tip, jak svou image ještě vylepšit. „Ještě obočí si nech mírně upravit a budeš jak Eminem,“ napsala s vysmátými smajlíky. Tak uvidíme, čím vším nás ještě Leoš Mareš překvapí.

Další články

Načítám